Alle eventyr har en begyndelse….

”If you can dream it, you can do it”, har Walt Disney sagt, - dengang startede det med en mand og en mus... 

I 2016, maj måned og uden varsel, fik en gruppe forældre med børn annulleret deres ferie mulighed, - singlecamping med andre ligesindede børn og forældre. Drømmen blev at redde den sommerferie for børnenes skyld.

Ferien skulle gennemføres på børnenes præmisser. Masser af leg, sjov, oplevelser, aktiviteter og fællesskab, - ferie som dengang for mange år siden, hvor telefoner og tablets ikke overskygger ”at være sammen med sin far/mor/forældre.

Det lykkedes dengang i 2016, og er gennemført hvert år lige siden. Det egen udviklede ”koncept” danner fundamentet, eller profil, for at skabe lavpris ferie muligheder for single forældre, og deres børn.

I 2019

Singletravels.dk bliver etableret som virksomhed. I 2019 bliver Singlecamping på væsentligt optimerede vilkår, fundamentet er bygget, men indhold og opbygning revurderes og danner grundlaget fremadrettet, dog stadig med hjertet i, at det er på ”børnenes præmisser”.

Det er familieferie for enlige forsørgere og deres børn, og med udgangspunkt i at alle børn uanset deres forælders indtægt skal kunne komme på ferie og weekendture, og derfor oplever du ikke druk, og andre udskejelser der er upassende i børnehøjde.

Der er fuld knald på aktivitets niveauet til børn, barnlige sjæle og deres forældre, men ”på børnenes præmisser”.

I 2020

Singletravels.dk udvider med muligheder, og fremover indgår også vinter-, og efterårsferie, samt diverse mindre weekend ture.

Desuden lanceres ”businesstravels”, og det som forretningslivet sparer på deres rejse konto, kan de, meget gerne/passende, bidrage med hos organisationer til julehjælps indsamlinger, til gavn for enlige forsørgere og deres børn.

Vel mødt hos Singletravels.dk ApS 

Cvr. 40 44 52 42