Om betalingsmuligheder

Bankoverførsel:

Du bedes indtaste din booking, og vælge ”betal med bankoverførsel”.  Din booking registreres og du modtager i en tilsendt mail, senest 24 timer fra du har bestilt, de nærmere oplysninger om pengeinstitut, registreringsnummer, og kontonummer.

Der er ingen gebyr ved bankoverførsel.

Betalingsprocedure med Betalingskort. (tilbydes snart)

Dankort, Visa, Mastercard debet, Mastercard Visa Elektron, Maestro, Diners,

Når din booking er færdiggjort skal du bekræfte dine oplysninger og selve bookingens detaljer før betaling. Når dette er sket vælger du funktionen ”BETAL NU”.

Du vil blive overført til selve betalingssiden, hvor du betaler for det bestilte.

Singletravels.dk vægter ved online betaling din sikkerhed for et godt sikkert køb ved at:

  • Som betalingsløsning er valgt https://www.bambora.com/da/dk/
  • Dine oplysninger bliver behandlet med største fortrolighed, og videregives ikke til tredje part.
  • Vores pålidelige, stabile og meget sikre leverandør af løsningen skaber et betalingsmiljø der for dig som kunde er trygt, og sikkert. Med Secure Socket Layer (*SSL) beskyttes dine personlige data når de sendes via internettet. Dette fremgår af ”hængelåsen” på skærmen, som du kan se i sektionen for online betaling.

Sikker betaling, - og din sikkerhed for et godt køb

Singletravels.dk + cvr. nr

Forklaring:

* SSL er en standard, der understøttes af de fleste browsere, herunder Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox og andre populære webbrowsere som Google Chrome og Apple Safari.

Singletravels.dk bruger det til at modtagne dit kreditkorts betalingsoplysninger, herunder navn, og/eller adresse, samt andre personlige oplysninger ved hjælp af end-to-end-kryptering, som sikrer, at ingen andre har adgang til disse data end at Singletravels.dk kan foretage korrekt registrering af din indbetaling i dit navn hos vores penge institut.

*SSL er en standard alle udbydere af online betaling jvnf. international, og dansk lovgivning, er forpligtet til at levere som sikkerhed for kunden.