Disclaimer

Retningslinjer for brug af hjemmesiden
Dette site udgives og ejes af Singletravels.dk ApS, som også forestår såvel vedligehold som drift af websitet.

Ophavsret:
Alt materiale mv. på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til lov om ophavsret.

Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på denne hjemmeside må ikke downloades, kopieres, reproduceres, distribueres eller på anden måde bearbejdes helt eller delvist, uden skriftlig tilladelse Singletravels.dk ApS.

Enhver form for krænkelse af Singletravels.dk ApS og/eller de immaterielle rettigheder samt misbrug af hjemmesiden kan, og vil danne grundlag for retsforfølgning, herunder eventuelt krav om vederlag, erstatning, godtgørelse etc. 

Ansvarsfraskrivelse:
Singletravels.dk ApS kan på ingen måde drages til ansvar for indholdet på vores websites og kan derfor heller ikke pålægges erstatning for skader, gener eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget som et resultat af brug og/eller misbrug af indholdet.

Singletravels.dk ApS kan ikke gøres ansvarlig, hverken for direkte eller indirekte økonomiske tab eller tab af data, der knytter sig til brug af denne website, ej heller tab grundet driftsforstyrrelser, ”hacket” website og/eller lignende.

Singletravels.dk ApS kan ikke drages til ansvar for skader mv. på hardware og/eller software, som opstår ved dit besøg på Singletravels.dk ApS eller øvrige undersider tilhørende Singletravels.dk ApS.

Hjemmesiden indeholder, eller kan indeholde, links til andre websites som ikke tilhører Singletravels.dk ApS, hvorfor der ikke kan pålægges Singletravels.dk ApS ansvaret for brugerens brug af den/de pågældende website/-es, ej heller indholdet af disse hjemmesider.

Singletravels.dk ApS kan ikke drages til ansvar for deltagernes deltagelse i ferie fællesskabet, herunder ved brug af pågældende steders faciliteter, swimmingpools, legefaciliteter, samt pågældendes faciliteter i al almindelighed. Deltagelse på fællesferierne er på eget ansvar, og er det børn under 18 år, sker deltagelse på forældrenes ansvar.

Affiliate links:
Der kan forekomme Affiliated links på hjemmesider tilhørende Singletravels.dk ApS.

Bestilling
Det er meget vigtigt, for at du kan modtage bekræftelse på din mail, at bestillingen bliver udført korrekt. HUSK udfyld altid navn, adresse, postnummer, by og mailadresse, samt afkrydse oplyste felter med informationer der kræver accept.

Post forsendelse:
Alle breve sendes med Post Danmark som ordinært brev. Vi sender kun til danske adresser.

Priser:

Alle priser er angivet i danske kroner og er inkl. 25 % moms hvis ikke andet er anført.

Singletravels.dk ApS prøver at gøre det bedst muligt og undgå fejl, men ingen er fejlfrie. Der tages derfor forbehold for trykfejl, eventuelle fejl i beskrivelse og prisændringer.

Betalingsform:
Se link ”om betalingsmuligheder”.

Ændring af vilkår & retningslinjer:
Den hurtige udvikling på websites medvirker til at Singletravels.dk forbeholder sig ret til og uden varsel at ændre ovenstående betingelser, herunder generelle vilkår og retningslinjer. Det er brugerens ansvar at gøre sig bekendt med ændringerne.

Accept:
Når du anvender denne hjemmeside, hjemmesidens muligheder, herunder brug af nyhedsbrev og/eller deltager på de udbudte fællesferier, accepterer du ovenstående vilkår i ”Disclaimer”, samt Singletravels.dk generelle salgs- & leveringsbetingelser.